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Effortless spinach salad
Effortless spinach salad











Ajouter l’oignon, réduire le feu à moyen et laisser cuire, jusqu’à ce qu’il soit doré et caramélisé, 7 à 8 minutes, en brassant souvent. à soupe d’huile d’olive à feu moyen-élevé. Lorsque la citrouille est cuite et tendre, retirer du four et laisser reposer.ĭans une grande poêle, chauffer 1 c. Transférer au four et cuire pendant environ 40 à 45 minutes. Placer les demi-citrouilles, la chair vers le bas, sur la tôle de cuisson et placer les gousses d’ail sous chacune. Avec les mains, répandre l’huile sur toutes les surfaces des gousses d’ail et de la citrouille. Saupoudrer généreusement de sel de mer et de poivre. à soupe d’huile d’olive dans chacune des cavités.

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Déposer sur une tôle de cuisson, préalablement recouverte de papier parchemin. Placer les gousses d’ail dans chacune des deux cavités de la citrouille. Remove from the heat and serve with your favorite pasta. Return to the same skillet and add the spinach over low flame, stirring until they wilt.

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Remove the skin from the pumpkin halves and the garlic cloves and add to the blender. Add the smoked paprika, sea salt and pepper to taste (about 1 teaspoon salt, 1/2 teaspoon pepper), remove from the heat and transfer to a blender. Add the coconut milk and mix until well-combined. Add the tomato paste and let cook, while stirring, until dark red and fragrant, about 3-4 minutes. Add the onion, reduce the heat to medium and let cook, until brown and caramelized, 7-8 minutes, stirring often.

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In a skillet, heat the remaining 1 tablespoon of olive oil over medium-high heat. (Doing this the day before while you do something else, is a great way to cut your time in the kitchen.) When the pumpkin is cooked through and tender when pierced with a small knife, take out of the oven and let rest. Place in the oven and roast for about 45 minutes. Place the halves, cut side down and hide the cloves under. Add generous pinches of sea salt and pepper and, using your hands, rub the oil all over the cloves and the pumpkin halves. Place on a parchment-lined baking sheet and pour 1 tablespoon of olive oil in each cavity. Place two garlic cloves in each of the cavities of the pumpkin halves.











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